Mäklarinformation

FÖRENINGENS ORGANISATIONSNUMMER
769628-2289


ALLMÄNT OM FÖRENINGEN

Bostadsrättsföreningen Tårpilen 12 består av 63 bostadsrätter i flerbostadshus med fyra våningar.
Vi vill tydligt påpeka att juridisk person godkänns ej som medlem i föreningen. 


ALLMÄNT OM BOSTÄDERNA
- 3-glas fönster
- Vattenburen fjärrvärme via radiatorer, komfortvärme i badrum
- FTX-Ventilation
- Fiberoptik
- Kök från Vedum
- Enstavsgolv


GEMENSAMMA UTRYMMEN

- Tvättstuga
- Barnvagnsrum
- Miljörum
- Cykelrum och cykelparkering på gården
- Sophantering i separat miljörum
 

INNERGÅRD
Salix uppförs runt en lummig och grönskande innergård med utrymme för lek och rekreation. Här kan du njuta av flera olika planteringar med buskar, träd och blommor samt en lekplats för stora och små barn. På innergården finns även cykelplatser i cykelställ under tak.


OMRÅDET
Edsviken är en havsvik som sträcker sig från Edsbergs slott i Sollentuna till Stocksundet i Danderyd. Här bor du nära natur och vackra stränder i ett underbart läge för bad, fiske, båtsport och på vintern skridskoåkning på plogad bana. Det finns också härliga promenadstråk runt hela viken. I Sollentuna finns förskolor och familjedaghem samt både kommunala och fristående skolor. Edsviken har goda kommunikationer med busstrafik samt pendeltågsstation i Helenelund och Sollentuna centrum.


PLANERADE RENOVERINGAR
Då fastigheten är nyproducerad har det ej utförts eller planerats renoveringar.


ENTRÉHALL OCH TRAPPHUS
Stor välkomnande port i ek med låstagg och porttelefon. Golv i granitkeramik och målade väggar i ljus kulör. Här finns även väggmonterade postboxar i stål och vägglampetter för en ljus och välkomnande atmosfär. Trappor i slitstark terrazzo, med ledstång och räcken i målat stål.


KÄLLARE
I källarplanet finns förutom bil och cykelparkering även barnvagnsrum, fläktrum och förråd.
Här finns även tillhörande lägenhetsförråd för de flesta lägenheterna. I källarplanet ligger även bostadsrättsföreningens gemensamma tvättstuga med ordentliga grovtvättmaskiner och torktumlare. Samtliga trapphus och hisschakt går hela vägen ner till källarplanet.


GARAGE
31 parkeringsplatser för bil, vissa med laddstation för hybrid/elbil. fördelning av parkeringsplatser sker enligt principen först till kvarn. Här finns även cykelparkering.


CYKELPARKERING
Utrymmen för ca 130 cyklar finns fördelat på tre rum i källaren och på gården.


MILJÖRUM
I husets markplan mot Kung Agnes Väg inrättas ett rymligt miljörum med plats för sophantering och återvinning.


ÅRSREDOVISNING
I årsredovisningen kan du läsa mer om föreningens ekonomi såsom intäkter, utgifter och belåning. Den inledande förvaltningsberättelsen beskriver de åtgärder som gjorts eller som planeras framöver. 

Ekonomiska planen är godkänd av Boverket godkända intygsgivare och registrerad hos Bolagsverket. Den ekonomiska planen är en budget och prognos för bostadsrättsföreningens första verksamhetsår
Ladda ner: Årsredovisning2022---BrfTårpilen12---769628-2289.pdf